30 Nisan 2013 Salı

Al google başımın gözümün sadakası olsun








çog acayip

Gün geliyor ilah gibi gördüğün insanlar küçülüyor küçülüyor hatta içinde kayboluyor. Onun yerine sıradan ve kendi halinde ki insanlar tam tersine devleşiyor, ne mutluluklar yarattıklarını görüyor (olağan mucizeler) resmen büyüleniyorsun.

28 Nisan 2013 Pazar

Jale yılmabaşar







Bu gün galeri kapalıydı açık olsa mutlaka afiş alırdım
resimler coşmuş coşmuş coşmuş
o kadar söyleyeyim.

derin mevzular


Düşün bir iki ay sonraki modumuz şöyle olacak:)
Su çok güzel
ben açılacağım
Mayom nerede?
Duşa girdin mi?
Sırtıma krem sürsene
mavi şapkamı bulamıyorum
balkona şezlongları çıkardın mı?
gibi.

25 Nisan 2013 Perşembe

Bu sette çocuk var!

kalpliler














son kullanma tarihi geçmiş arkadaş


Bütün kredilerini bitirmiş hatta artık eksiye geçmiş arkadaşlar artık beni bir rahat bıraksanız.
Nezaket rezalete dönüşmeden anlasan ve bir özlememe izin versen o kadar iyi olurdu ki? Şimdi diğer arkadaşlarım üzerine alınır diye korkmuyorum. Bunu bana yazdıran kişi kendini çok iyi biliyor.
Ayrıca bir karar aldım buraya yazdığım geyikleri falan başka bir projeye aktaracağım yani sadece hafıza olsun haber olsun diye kısa linkler minkler atacağım.
Eski bildirimleri de ayıklıyayım istedim bu blogdan ama o kadar çok şey var ki çıkamadım işin işinden. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz ve diyoruz ki kimseyi sırtınızda taşımayın taşıtmayın. Bu ona yapılmış en büyük kötülüktür.

minuscule


tablet


24 Nisan 2013 Çarşamba

memet güreli / fragmanlar

bu sergiye çok gitmek istiyorum neyse ki mayısa kadar açık.

bir başarı öyküsü


Mühendislik okuyan Fatih Alkan, fotoğraf makinesiyle üç yıl önce tanıştı. Şimdi ilk sergisini prestijli bir galeride, x-ist'te açan Alkan, internette keşfedildi.
Fatih Alkan’ın ‘Penn Hakkında Kısa Bir Film’ başlıklı sergisi, 4 Mayıs’a kadar Nişantaşı x-ist’te görülebilir.

yılın profil resmini seçtim


Fest'erin hastasıyız




sabah resitalim




Burnumuzun neden 2 deliği var ?Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür.


21 Nisan 2013 Pazar

fest.

http://www.escenamobile.es/Inicio.aspx

bahar temizliği başlasın!

Bir kere üzerine yapıştırmaya çalıştıkları etiketi yırtamazsan o senin kaderin olur kurtulamazsın bence imaj dedikleri de budur.
Bahar temizliği yaptım biraz, facede  20 arkadaşım olduğu zaman yazdığım günlük safsatalar bile duruyormuş sildim tabi ki, (twitlerimi de sildim sıra burada off bu çok uzun zaman alabilir)
şimdi baktım da hayatım nasılda savrulmuş.
Yok kimseyi atmadım ama kendiliğinden gitseler bazıları çok iyi olur.
Dün yeğenim bizdeydi "sabahları burnum akıyor" dedi "a a benim de" dedim karşılıklı sümük senfonisi yaptık.
İnsan yaşlandıkça kontrolü eline alıyor "aman canım gülüyoruz eğleniyoruz" demiyor yanlış zar atmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor, çünkü biliyor ki bir an şaftın kaydımı düzeltmesi çok zor oluyor.
En acayibi ki (kaç kere başıma geldi) mağdur olduğunu düşündüğün bir partiye oy veriyorsun o meclise giriyor ve senin tam tersin bir başka partiyle birleşip bambaşka bir yere geliyor. Bu futbolcularda da böyle, tutuğun santrfora gelecek sene hangi takımda küfür edeceğini hiç bilemiyorsun.
Buradan bir sonuç çıkar her halde de ben daha onu çıkartamadım da.
Bahar temizliği demişken hayatımızdan bazı insanları çıkartamıyoruz maalesef ama onlara nerede durmaları gerektiklerini hissetire biliyoruz ama  bunu da 6 yaşında bir çocuktan öğrendim.
Çok yazdım biliyorum...
Bu ne ki gerçek defterlerimi bi gör sen.