30 Kasım 2012 Cuma

maskenin (foto roman)

Madem face koydum buraya haydi haydi koyabilirim artık:
Böyle sıradan başlayan sonradan fantastik boyutlara varacak bir hikayemiz var. Eskiden bu tür çalışmalarla sergilere dergilere katılırdım sonra iş güç girdi araya. Foto Romanımızla ilgili çeşitli niyetlerimiz var tabi de sizinde öneriniz varsa mailimi yazıyorum
ahan da yazdım: isildirican@gmail.com üstelik telefondan daha itibarlı iletişim kanalımdır.

29 Kasım 2012 Perşembe

bir limitete evlatlık verilmek

_zaytung_dergi
okuduğum tek dergi diyebilirim.

engel mi? o kim?


yaralandıııım yaralandııııım:)

Başlık olsun diye yazdım yoksa asayiş berkemal, dün seyredemediğim dizilerin kazalarını seyrettim. Leyla da mecnunun müdür olup duvarları seyretmesine işler güçlerde ise "dişlerim arkamdan iş çeviriyorlar" denmesine bayıldım. Dizileri teknik olarak seyretme huyundan vaz geçince çok zevk alıyormuş insan.
Sonracığıma kendi adıma sevgiden nefrete geçen duygunun en kısa yolunu keşvvettim. Bu sırrı da lahidime götürmeyi düşünüyorum.


27 Kasım 2012 Salı

rica edeyrum

Ben sabahları fır fır bağımlı olduğum blogları gezdikten sonra buraya bir şeyler koyuyorum. 
Ve bi daha genellikle uğramıyorum. Yorum forum kısımları da hani cevap hakkı olsun diye var. Siz de günde 1-2 kerden fazla tıklamazsanız sevinirim. Bazen öyle tavan yapıyor ki buranın reytingi korkuyorum, dengem bozuluyor falan. Çok mersi .

dün T- shirt'ümü yıkadım da biraz çekti


bana miyaw deme!


oryal Türkiye


gülünecek ne vardı?



Gülüyordun ya halime.

26 Kasım 2012 Pazartesi

SDD

kazan dairesi

tam klip çekilmelik yer tabi şip şıp sesleri de olacak

ben böyle sanatı behid'ımla yaparım diyenlere fırsat

Her sabah kalktığın yatağın fotoğrafını çekiyorsun bu dağanıklığa manalı bir isim veriyosun dur bakayııım ne olsun? He buldum "kendi ormanım da ziyafet" gibi 
benimki çok havalı olmadı ama idare et.

23 Kasım 2012 Cuma

Hafta sonumu Otel Transilvanya'da geçirmeyi düşünüyorum


Gittim çok eğlendim 5 yıldızlı bir oteldi.
Özellikle balayı suitinde kalanların hastası oldum. Holywood her defasında aynı filmi çekse bile göz boyamasını eğlendirmesini çok iyi biliyor.
Ve çocuklar gene osuruklu kıçlı kısımlara çok güldü. Karedeniz şivesini hiç anlamadılar salondan "ne ne dedi" sesleri yükseldi.
Aileler de sıkılmadı hatta babalara özel bi mesaj bile vardı.
İyiydi hoştu deli gibi koştu çılgındı falan.
3D güzlüğünüzle filmin içinde gibi seyredin işte.

Duvar masa ve diğerleri

siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? ben bilmiyorum da.

Eğer bi mağazaya girdiğinizde yüksek sesle konuşan ve sanki oranın müdürü ders veriyor gibi bir ses işitiyorsanız içeride mutlaka ünlü biri vardır. Bu daha çok yaşlı ünlülerin arızasıdır. Hem ilgi isterler hem kış günü güneş gözlüğü takarlar. Hem genç olduklarını sanırlar hemde hürmet beklerler. O hengame içinde kimse sizinle ilgilenmez mecburen oynanan piyeste dekor olursunuz, elinizdeki kıyafetler eskir bitmek bilmeyen arzuların esiri olursunuz. Bu yüzden dün bir mağazada bu sesi duyar duymaz hemen toz oldum.

21 Kasım 2012 Çarşamba

DANIEL KAHN KONSERi



Goethe-Institut Istanbul veSchneidertempel Sanat Merkezi işbirliğiyleTarih: 27.11.2012 Yer:  Schneidertempel Sanat Merkezi
Bankalar Cad. Felek Sok No: 1 Karaköy Saat: 19:30
Detroit’de doğup büyüyen Daniel Kahn tiyatro ve müzik eğitimini Michigan Üniversitesi’nde tamamladı. New Orleans, Detroit, New York ve Ann Arbor’de çalışan ve yaşayan sanatçı Blugrass -Jams ve Punk Zirkus Paraden’de  bar piyanisti olarak ve reji çalışmaları ve oyunculuğu ile üne kavustu. Ayrıca  Brecth’ in  ‘ Adam Adamdır’’ adlı eserinin müziğini besteledi. 

En mutlu an

Can çocuk baya aşmış kendini büyük renkli kitaplar basmış tabi şuncacık kitap 10 lira (tek forma)  ressama telif ödediğini düşünerek gönül şeysi yaptık aldık hepsinden.

karizma = kerizma


Bazen nefret edeceğinizi sanacağınız işler çok zevkli geçebilir. Bunun nedeni kafada oluşturduğumuz binlerce ön yargıdır. Dün gerileceğimi düşündüğüm görevim resmen çiçek açtı hem de orkide şeklinde.
Tek bildiğim,  eğer hayatınıza bazı insanlarla sürekli acı çekiyorsanız artık ondan ayrılmanın zamanı gelmişte geçmiş demektir.Mahkum olmayın, gardiyanlar mahkumlarını ne yaparlarsa yapsınlar hiç sevmezler.

We dün yeni bir oyun indirdim adı fly zeus çok zevkli. Zeus dediğiniz bir köpek aslında ve çok şirin.
Kitap almam lazım şöyle fantastik sıfır geçeklik duygusu olan waaaw bu kadara da uçulmaz diye bileceğim.
Evet bu günkü görevim bu olsun çizimlerimi bitirdikten sonra kitapçı turları.